RENDELÉS: rendeles@team-spirit.hu

Team Spirit Ital kis- és nagykereskedés  2003 májusában alakult, azonban a cég vezetése és értékesítési csapata már 2003 előtt is hosszú évek óta együtt dolgozó kiváló szakemberekből áll. A cég friss, fiatalos lendületével, precíz, minőségi munkavégzésének köszönhetően hosszú évek óta élvezi ügyfelei bizalmát.

Csapatunk kizárólag jól képzett szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a saját szakterületükön.  Tapasztalataink eredményeként a leghatékonyabb szervezeti felépítést és munkamódszert dolgoztuk ki, mely szavatolja a folyamatosan magas minőséget a munkánkban.

A technikai fejlesztéseket és a szakmai újításokat folyamatosan nyomon követjük, így biztosítjuk megrendelőink számára a minőségi és hatékony kiszolgálást.

Sikereink nagy része a közvetlen értékesítésben aktívan résztvevő kollégákban rejlik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársaink kiválasztására, és fontosnak tartjuk, hogy a legmagasabb színvonalú képzésben részesüljenek.

Továbbá örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy cégünk 2012 márciusától a Lavazza kávé gasztrotermékeinek hivatalos forgalmazója,  mellyel kapcsolatosan minden információt megtalálnak a http://lavazzateam.hu weboldalunkon.


TEAM-SPIRIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül támogatást nyert vállalatirányítási rendszer fejlesztésére

A Projekt neve: GOP-2009-2.2.1. Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása

Projekt leírás: TEAM-SPIRIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a GOP-2009-2.2.1. program keretében támogatást nyert egy vállalatirányítási szoftver bevezetésére a cég tevékenységeinek, gazdasági helyzetének átláthatósága, valamint az üzletmenet javítása érdekében. 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Kedvezményezett neve és
elérhetősége:

TEAM-SPIRIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1095 Budapest Soroksári út 160.
Tel: 06-30/950-1015, Fax: 06 1 219-54-30

Közreműködő szervezet neve és
elérhetősége  

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83. Center Point 2. irodaház fszt.

Irányító hatóság:

Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága

 


www.magzrt.hu

 


Lavazza Everlast 3D background Everlast 3D water